#860202

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Παρουσία του προέδρου της Ακαδημίας κ. Ιωάννη Τσακιρίδη και του επιστημονικού συνεργάτη Δρ. Λεωνίδα Πουλιόπουλου στη βιβλιοπαρουσίαση του Νίκου Δόικου


Οι έγκριτοι παρουσιαστές του βιβλίου.
    Το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00, στο αμφιθέατρο της ΕΔΗΚΑ ΑΕ, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου του αξιόλογου συμπολίτη μας κ. Νίκου Δόικου με τίτλο Αριστερά της «Αριστεράς», το οποίο και επενδύθηκε από τις ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις και αναλύσεις τριών έγκριτων σχολιαστών εκ των οποίων ο κ.  Κώστας Αναγνωστόπουλος, καθηγητής τμ. Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Δ.Π.Θ., ο κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, πρόεδρος ΤΑΙΠΕΔ ενώ την συζήτηση συντόνισε ο κ. Πέτρος Παπασαραντόπουλος.



      Στην εν λόγω εκδήλωση, έδωσε το παρών ο πρόεδρος της Ακαδημίας μας κ. Ιωάννης Τσακιρίδης μαζί με τον επιστημονικό της συνεργάτη Δρ. Λεωνίδα Πουλιόπουλο,  ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον συγγραφέα και το διαχρονικό του επιστημονικό και φιλοσοφικό έργο που προσφέρει στη Καστοριά, συνθέτοντας κοινωνικοπολιτικά δοκίμια με πανελλήνια εμβέλεια και αναγνωσιμότητα.


Παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την παρουσίαση του βιβλίου


Στην είσοδο του αμφιθέατρου, όπου έγινε η βιβλιοπαρουσίαση
    Η Ακαδημία μας συγχαίρει τον συμπολίτη μας Νίκο Δόικο, για την ενδιαφέρουσα φιλοσοφική και κοινω-νικοπολιτική εργασία  του, καθώς το έργο του έχει αποδειχθεί ότι έχει υπερτοπική αξία και εμβέλεια, αναδεικνύοντας νέες προσεγγίσεις των σύγχρονων προβλημάτων του πολιτικού και κοινωνικού ελληνικού γίγνεσθαι  αλλά και προβάλλοντας  συγχρόνως την πνευματική κίνηση της Καστοριάς με πολύ μεγάλη επιτυχία δίνοντας υπεραξία σε αυτή με την παραγωγή και έκδοση επιστημονικών έργων υψηλού επιπέδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου